Retourneren

Hoe kan ik een (of meerdere) artikel(en) retourneren?

Start je retourzending altijd in je account:

  • Log in op je account en zoek je bestelling.
  • Klik op de link ‘Start retouraanvraag’. Die vind je achter het artikel.
  • Doorloop de retouraanvraag en ontvang je retouretiket en retourinstructies.

Als je meerdere artikelen wil retourneren, herhaal dan de retouraanvraag voor elk artikel.

Kun je geen retouraanvraag starten, maar voldoet je artikel wel aan de voorwaarden om te retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Wanneer we de retourzending ontvangen hebben, sturen we een e-mail ter bevestiging. Dit is meestal binnen 14 dagen. Je betalingsverplichting komt dan te vervallen. Als je al betaald hebt, betalen wij je terug binnen 14 dagen vanaf het moment dat je hebt aangegeven af te willen zien van je aankoop.

Kan ik mijn retourmelding nog annuleren?

Moest je een ophaalafspraak maken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen de ophaalafspraak annuleren zodat je het artikel kunt houden. Denk er wel aan dat je betalingsverplichting blijft bestaan.

Moest je geen ophaalafspraak maken? Dan hoef je verder niets te doen. Denk er wel aan dat je betalingsverplichting blijft bestaan.

Waar kan ik mijn artikel(en) voor retour afgeven?

Een artikel dat je wil retourneren kun je, nadat je het in je account retour gemeld hebt:

Vanuit Nederland kosteloos retourneren via:

  • Een brievenbus. Als het pakket door een brievenbus past, dan kun je het verzenden via brievenbuspost. Je verzendt dan zonder Track & Trace code en je kunt de bestelling niet volgen.
  • PostNL ofeen Kiala-Punt. Je ontvangt daar een verzendbevestiging met Track & Trace code waarmee je de zending kunt volgen. Bewaar deze bevestiging totdat je bericht krijgt dat de retourzending goed door ons ontvangen is.
  • PostNL-pakketbezorger. Heb je bij het retourmelden in je account gekozen voor PostNL en heb je het pakket voorzien van een retouretiket met daarop het PostNL-antwoordnummer? Dan kun je het pakket meegeven aan de PostNL-pakketbezorger wanneer deze voor een andere aflevering bij je aan de deur komt.

Ik wil een ophaalafspraak wijzigen.

Je kunt een ophaalafspraak jammer genoeg niet zelf wijzigen. Neem contact op met de klantenservice. We helpen je graag verder. Tot twee werkdagen vóór de ophaalafspraak kunnen wij die nog aanpassen.

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

Zodra wij je retourgezonden artikel hebben ontvangen, gelden de volgende terugstorttermijnen:

  • Achteraf betalen: drie werkdagen, indien je nog niet hebt betaald, vervalt de betalingsverplichting
  • iDEAL: drie werkdagen
  • Creditcard: vijf werkdagen
  • Cadeaubon/kaart: wordt binnen 24 uur opgewaardeerd

Heb je niet alleen met een cadeaubon/-kaart betaald? Dan waarderen we eerst de cadeaubon/-kaart op tot de beginwaarde. De rest van de terugbetaling ontvang je op de rekening waarmee je betaald hebt.