Betalen

Met welke methodes kan ik betalen bij Live in Comfort?

Je kunt bij Live in Comfort (afhankelijk van wat je bestelt en met uitzondering van bepaalde elektronica-artikelen en bestellingen met hoge bedragen) op één of meer van de volgende manieren betalen:

Achteraf betalen
Je ontvangt standaard een e-mail met betaalmogelijkheid via iDEAL of Bancontact/Mister Cash.

Je kunt de factuur gemakkelijk voldoen met iDEAL via de betaalknop. Die betaalknop vind je in de betalingsherinnering die je via e-mail hebt ontvangen of in je account. Als je niet internetbankiert, kun je het bedrag overschrijven naar [bankrekening], ten name van Live in Comfort. Gebruik als kenmerk het factuurnummer.

Achteraf betalen is op dit moment nog niet mogelijk.

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)
Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op je creditcard plaats. Je creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Cadeaubonnen, cadeaukaarten of kortingscodes
Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat je de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. Lees zorgvuldig de kortings- of de cadeaubonvoorwaarden. Deze vind je in de Algemene Voorwaarden.
Meer lezen over cadeaubonnen en cadeaukaarten.

 

Waarom kan ik niet achteraf betalen?

Achteraf betalen is niet altijd mogelijk. Bij elke bestelling wordt automatisch berekend hoe de bestelling betaald kan worden. Of achteraf betalen kan, hangt onder andere af van het totaalbedrag van de bestelling, hoeveel facturen eventueel nog openstaan en het soort artikelen