Live in Comfort

Welkom bij Live in Comfort

De website over comfort bij je thuis. Je hoeft niet langer naar een duur hotel of een spa om zelf te ervaren wat comfort is. Veel plezier bij je zoektocht naar comfort.

TailBliss Hero
P1

Comfort

Voor de een betekent comfort lekker warm en knus op de bank zitten met een goed glas wijn. Voor de ander betekent het je lekker warmen aan een houtkachel of eenvoudigweg kunnen opstaan uit je stoel, zonder dat dit pijn doet.

Aangezien het om gevoel gaat betekent comfort voor iedereen iets anders. Laat je verrassen en ga op onderzoek uit naar wat comfort voor jou betekent.

Smart Home

Altijd al in een supermodern huis willen wonen, waarbij het huis lijkt te weten wat je wilt, voordat jij het zelf weet? Dompel je dan eens onder in de wereld van smart homes, smart living en comfort.

Een smart home kan zorgen voor een verhoging van comfort, gemak, flexibiliteit, communicatie en veiligheid.

p2

Blogs

Lees meer...

images/pages/domotica.jpeg
Waar denk je aan bij Domotica

Als u denkt aan domotica, zijn comfort en gebruiksgemak waarschijnlijk de eerste termen die in u opkomen. Maar wist u dat domotica ook denkt aan het milieu, uw veiligheid, uw energiekosten en zelfs uw toekomst?

Tags: Blog
Live in Comfort

Live in Comfort

2 min read
images/pages/smarthome.jpeg
Wat is domotica

Weet jij wat de term domotica betekent?

Tags: Blog
Live in Comfort

Live in Comfort

0 min read
images/pages/comfort.jpg
Wat is comfort?

Voor de een betekent comfort lekker warm en knus op de bank  zitten met een goed glas wijn. Voor de ander betekent het je lekker warmen aan een houtkachel of eenvoudigweg kunnen opstaan uit je stoel, zonder dat dit pijn doet.

Tags: Blog
Live in Comfort

Live in Comfort

0 min read

Hou me op de hoogte

Vul je mailadres in als je op de hoogte gehouden wilt worden.